معرفی وبلاگ
ما میتوانیم امام خمینی (ره)
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 67394
تعداد نوشته ها : 27
تعداد نظرات : 6
 حمايت از توليد ملي
Rss
طراح قالب
GraphistThem240

حضرت آيت الله صافي گلپايگاني بر لزوم تلاش در عرصه هاي مختلف در جهت رفع وابستگي به بيگانگان و حمايت از توليد ملي تاكيد كردند.
معظم له امروز در ديدار با مديران جهاد دانشگاهي كشور با ابراز خرسندي از پيشرفت هاي علمي كشور، اظهارداشتند: مساله جهاد، بارها در قرآن به كار رفته است و خداوند از انسان ها خواسته است كه براي رسيدن به مدارج عالي در معنويات و زندگي مادي، فعاليت جهادگونه را سرلوحه اعمال خود داشته باشند.
ايشان خاطرنشان كردند: دانشمندان بزرگي در طول تاريخ به ويژه نيم قرن اخير كوشش هاي فراواني داشته اند تا پيشرفت هاي شگفت آور، در زندگي انسان را موجب شوند؛ البته كشورهاي اروپايي و آمريكايي با توجه به تمام پيشرفت هايي كه به آن نايل آمده اند، از تمدن اصيل فاصله گرفته اند و به همين دليل است كه مشكلات اين تمدن خود ساخته، گريبان آنان را گرفته است.

يكي از آفات موجود اجتماعي ما كه ريشه ي آن، ميراث دوران طاغوت و دوران ظلمانيِ گذشته است، همين است كه افراد، دلبسته ي به توليدات بيگانه باشند. يك وقت توليد داخلي نداشتيم؛ يك وقت توليد داخلي، توليد غير قابل مصرفي بود؛ امروز اينجوري نيست؛ امروز توليدات داخلي، توليدات مرغوب و مطلوب است. در عين حال يك عده اي خوششان مي آيد كه بگويند فلان نشان خارجي روي لباسشان هست يا روي وسيله ي خوراكي شان هست؛ اين يك بيماري است؛ اين بيماري را بايد علاج كرد

هفت مصداق بر جسته فساد و رذيله اداري از مهم ترين موانع موجود بر سر راه تحقق شعار سال ۹۱ (حمايت از توليد ملي) است كه اهمال مسئولان سازمان ها در اين خصوص مي تواند به توليد ملي آسيب جدي وارد سازد، چراكه حمايت از توليد ملي در ساختار اداري سالم جان مي گيرد.
امسال از سوي رهبر فرز انه انقلاب به نام «توليد ملي، حمايت از كار و سر مايه ايراني» نامگذاري شده و تحقق چنين شعاري نياز مند انقلابي در نظام اداري كشور براي دستيابي به «اعتماد ملي» است. با اين وجود اما رخوت موجود در سازمان ها خبري از اجراي «قانون ارتقاي سلامت نظام اداري و مقابله با فساد» را نمي دهد؛ قانوني كه بنا به وعده مسئولان قرار است امسال اجرايي شود و بساط آفت هاي اخلاقي را از ساختار ادارات كشور برچيند.
به هر رو اگر چه اسما روز پنجم فر وردين ماه هر سال، روز آغاز سال كاري جديد است، اما انگار ادارات و سازمان هاي دولتي كشور به اين زودي ها قصد ندارند از حال و هواي رخوت بهاري بيرون بيايند و هنوز از كار جهادي براي رسيدن به ارتقاي توليد و حمايت از كار و سرمايه ايراني خبري نيست.

متن كامل در ادامه مطلب

مقام معظم رهبري سال 1391 را با دورانديشي، «سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني» نام‌گذاري نمودند. اين نام‌گذاري، مي‌تواند طليعه‌اي بر بسيج توجه ملي به اهميت و جاي‌گاه توليد ملي در اقتصاد كشور و در فضاي تهديدهاي به‌وجود آمده از محدوديت‌ها و تحريم‌هاي اقتصادي بوده، فرصت‌هايي را براي تقويت توليد و حمايت از كار و سرمايه ملي به وجود آورد. بدون ترديد، پيش‌نياز تحقق اين مهم، هم‌دلي، هم‌فكري و هم‌كاري همگاني است. همه تفكرات، جناح‌ها، گروه‌ها و اقشار در كنار كليه اركان نظام، دست در دست هم لازم است با عبور از اختلافات، عزم ملي را براي تقويت توليد ملي جزم نمايند و صد البته فرصت‌هاي حركت و عمل واقعي و مفيد را فداي تبليغ و شعار ننمايند.

متن كامل در ادامه مطلب

رئيس مركز آمار و فناوري اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش با بيان اينكه دستورالعملي مبني بر استفاده از توليد داخلي براي هوشمندسازي مدارس ابلاغ كرديم، گفت: ادارات ملزم به خريد توليد ايراني هستند.
يوسف نوري، رئيس مركز آمار و فناوري اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در حال حاضر 24 هزار و 45 مدرسه كشور هوشمند شده‌اند.
وي ادامه داد: بر اساس پيش‌بيني‌ها، مقرر شده بود كه تا پايان شهريور 91، 20 هزار مدرسه كشور هوشمند شوند كه افزايش اين تعداد، قبل از رسيدن به زمان مورد نظر نشان از فعاليت گسترده‌تر همه بخش‌هاي مرتبط در اين زمينه دارد.

نقش خديجه كبري(س) در پيشبرد اهداف مكتب اسلام و حمايت‌هاي مالي ايشان از اسلام و مسلمانان، نمونه واضحي از جهاد اقتصادي است كه با مرور زندگي و شخصيت ايشان، جلوه‌اي از بيست و چند سال حمايت بي‌دريغ از پيامبر اكرم(ص) در بحراني‌ترين دوران صدر اسلام روشن مي‌شود.
امسال سومين سالي است كه نام‌گذاري آن به نوعي با «مباحث اقتصادي» پيوند خورده است و اين نشان از اهميت توجه به حركتي اجتهادي در زمينه اقتصاد با رويكردي مبتني بر برخورداري‌هاي بومي و ملي دارد. در تاريخ اسلام، حضرت خديجه(س) به عنوان حامي اقتصادي مكتب اسلام، همواره مورد توجه بوده است و حمايت‌هاي مالي او از اسلام و مسلمانان، نمونه واضحي از جهاد اقتصادي است كه با مرور زندگي و شخصيت ايشان، جلوه‌اي از بيست و چند سال حمايت بي‌دريغ از پيامبر اكرم(ص) در بحراني‌ترين دوران صدر اسلام روشن مي‌شود.

متن كامل در ادامه ي مطلب

مقام معظم رهبري سال 1391 را سال توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني نامگذاري كردند. ايشان در پيام نوروزي خود تصريح كردند: اگر به توفيق الهي و با اراده و عزم راسخِ ملت و با تلاش مسئولان، ما بتوانيم مسئله ي توليد داخلي را، آنچنان كه شايسته ي آن است، رونق ببخشيم و پيش ببريم، بدون ترديد بخش عمده اي از تلاشهاي دشمن ناكام خواهد ماند.
ايشان همچنين در جمع زوار بارگاه رضوي (ع) با بيان اينكه برخي توليدات داخلي به خاطر فرهنگ غلط با مارك خارجي به فروش مي رسد اما اين مسئله به ضرر كشور است فرمودند: مردم عزيز با همت و اراده خود، اين فرهنگ غلط را اصلاح كنند كه اين خود، نوعي جهاد اقتصادي است.

حركت رو به رشد ايران اسلامي در زمينه هاي مختلف علمي ، فرهنگي ، سياسي و اقتصادي در سال هاي اخير موجب شد تا بار ديگر پس از سال اصلاح الگوي مصرف و سال جهاد اقتصادي ، نامگذاري سال ۹۱حول محور اقتصاد و توليد و مصرف داخلي باشد. اهميت اين قضيه آنجايي دوچندان مي شود كه اين نامگذاري ها كه البته مستلزم حركت هاي عملي در همه آحاد مردم است درست در آغازين سال هاي دهه پيشرفت و عدالت رخ داده است. اين يعني توجه همه جانبه نظام مقدس جمهوري اسلامي به همه ابعاد و زواياي يك زندگي صحيح و در راستاي دستيابي به كمال و غايت انسان الهي است. آموزه هايي كه به وضوح در كلام الله مجيد و سيره حضرت رسول صليالله عليه و آله قابل رويت است و خود زمينه ساز حركت به سمت تمدن اسلامي پس از دستيابي و تحقق آرمانهاي انقلاب ، حكومت و كشور اسلامي خواهد بود.
به گواه نظرات صاحب نظران و كارشناسان علمي ، در اين اوضاع آنچه كه موجب برقراري ارتباط ميان لايه هاي مختلف پيشرفت است اقتصاد دانش محور بوده و همچون زنجيري اين حلقه هاي رشد و توسعه را در هم مي آميزد ، فلذا اين خود دليلي است محكم و آشكارا براي توجيه التزام و اهميت سرلوحه قرار دادن فرمان هاي اقتصادي براي همه ملتي كه در چارچوب اين حكومت اسلامي به دنبال دستيابي به كمال انساني هستند
.
برخي صاحب‌نظران بر اين باورند كه منابع طبيعي مانند معادن، سرزمين، نيروي انساني و به طور كلي مواهب خدادادي است كه قدرت اقتصادي كشورها را تعيين مي‌كند، در حالي كه اين‌گونه نيست. در واقع درجه‌ي اقتدار اقتصادي كشورها همواره متناسب با حجم توليد آنها است؛ قدرتي كه در تبديل منابع طبيعي و توليد محصولات اقتصادي اعم از اقلام مصرفي، نرم‌افزاري و سخت‌افزاري معني مي‌شود. به بيان ديگر، اين توليد است كه به عنوان ملاك اقتدار اقتصادي كشورها قلمداد مي‌شود.

آثار و پيامدهاي اهتمام به توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني:

  • دستيابي به استقلال و خودكفائي اقتصادي و خنثي نمودن تحريم هاي دشمنان انقلاب اسلامي.
  • پيشگيري از آثار سوء فرهنگي توليدات بيگانه.
  • رونق اقتصادي و ايجاد اشتغال و كاهش تورم در كشور.
  • ايجاد خودباوري در جوانان و در جامعه.
  • ممانعت از خروج سرمايه ها از كشور و بهبود رفاه اجتماعي.
  • ارتقاء كمي و كيفي توليدات داخلي و رقابت پذير شدن توليدات با توليدات خارجي.
  • كاهش نقدينگي درجامعه و هدايت سرمايه هاي سرگردان به سوي توليد و كاهش نرخ تورم.
  • كاهش وابستگي اقتصاد كشور به درآمدهاي نفتي.
  • استفاده از ظرفيت هاي معطل مانده توليدي كشور و بهره وري از منابع موجود در كشور.

نامگذاري سال ها توسط رهبر معظم انقلاب، آيت الله العظمي خامنه اي، رسمي نيكو است كه به صورت هدفمند از سوي ايشان براي حل مشكلات اساسي ايران، بنا نهاده شده است. شايد كمتر مقام سياسي در جهان چنين با صراحت در مورد نيازهاي كشورش با مردم سخن مي گويد و اينچنين واضح و روشن ابزار لازم براي تصميم گيري در برابر مشكلات پيش رو را در اختيار مسئولين قرار مي دهد. با اين اوصاف نامگذاري هر سال به صورت يك سنت حسنه عموم مردم و مسئولين را متوجه نيازهاي روز كشور براي دستيابي به افق هاي رشد و تعالي مي كند

تمامي محصولات و خدمات و خلاقيت هايي است كه حاصل كار يدي و فكري آحاد مردم ايران است كه با بهره گيري از توان و امكانات مادي و معنوي و نيروي انساني پديد مي آيد تا مردم ما را از بيگانگان مستغني و بي نياز گرداند و نيز جامعه جهاني را از اين توليدات برخوردار سازد. توليد ملي كه با حمايت از نيروي كار و سرمايه ايراني رقم مي خورد گامي است در جهت استقلال اقتصادي ، فرهنگي و سياسي ما.

 

متن كامل در ادامه ي مطلب

X